Τα cookies μας βοηθούν να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, αποδέχεστε την από μέρους μας χρήση των cookies. Περισσότερα

Ασφάλεια δεδομένων

Το pharmacyclick.gr, δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών του. Η αναγκαία επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας γίνεται βάση του Ν.2472/1997. Το pharmacyclick.gr δε διανέμει σε κανένα τρίτο πρόσωπο, οργανισμό, εταιρεία οποιαδήποτε πληροφορία αφορά τους χρήστες και πελάτες του.

 

Οποιοσδήποτε χρήστης/πελάτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα μας χωρίς να δώσει κάποια προσωπική πληροφορία. Μόνο κατά την εκτέλεση μιας παραγγελίας το ηλεκτρονικό κατάστημα pharmacyclick.gr, ζητάει τις αναγκαίες πληροφορίες για την εκτέλεση μιας παραγγελίας. Συγκεκριμένα για την διευκόλυνση του πελάτη κατά την παραγγελία ζητείται η δημιουργία ενός λογαριασμού. Ο πελάτης έχει την ευχέρια να συνεχίσει τη παραγγελία εφόσον το επιθυμεί και χωρίς τη δημιουργία λογαριασμού. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας ζητούνται τα απαραίτητα στοιχεία για την έκδοση του νόμιμου παραστατικού (Ονοματεπώνυμο πελάτη, πλήρης διεύθυνση, τηλέφωνο κ.τ.λ.).

 

Για λόγους προστασίας, δεν αποθηκεύονται κρίσιμα προσωπικά δεδομένα της πιστωτικής κάρτας του πελάτη (αριθμός πιστωτικής κάρτας, αριθμός cvv2/cvc2, ημερομηνία λήξης). Η διαδικασία πληρωμής πραγματοποιείται μέσω της υπηρεσίας JCC, η οποία παρέχει ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω Internet αλλά και των προσωπικών σας δεδομένων.

 

 

2. Διαφημιστικά και ενημερωτικά μηνύματα

 

Ο χρήστης/επισκέπτης του παρόντος διαδικτυακού τόπου έχει την δυνατότητα, εάν το επιθυμεί, να ζητά να πληροφορείται για νέα προϊόντα που διαθέτει το pharmacyclick.gr μέσω αυτού ή/και στα φυσικά του καταστήματα, όπως και για τυχόν άλλες προσφορές, με την αποστολή διαφημιστικών – ενημερωτικών μηνυμάτων μέσω τηλεφώνου, e-mail, ή με το ταχυδρομείο. Ο χρήστης/επισκέπτης που το επιθυμεί μπορεί να ζητήσει τη διακοπή λήψης τέτοιων μηνυμάτων. Ακόμα το pharmacyclick.gr παρέχει την δυνατότητα στους χρήστες/επισκέπτες του παρόντος διαδικτυακού τόπου λήψης newsletter στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση, εάν δηλώσουν ότι θέλουν την υπηρεσία αυτή.

 

 

3. Cookies

 

Cookie είναι ένα μικρό κομμάτι δεδομένων που αποστέλλεται στις I.P. διευθύνσεις των πλοηγών (browsers) του πελάτη από ένα διακομιστή (web server) και αποθηκεύεται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή του/της πελάτη. Τα cookies δεν προκαλούν βλάβη στο σύστημά του υπολογιστή του πελάτη και δεν πλήττουν τη λειτουργικότητά του. Τα cookies καθιστούν επίσης την πλοήγηση στο web ευκολότερη για τον πελάτη, αποθηκεύοντας τις ρυθμίσεις του. Το ηλεκτρονικό κατάστημα pharmacyclick.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και περιεχόμενο που να καλύπτει τα ενδιαφέροντα του πελάτη. Τα παραπάνω cookies δεν περιέχουν προσωπικά προσδιορίσιμες πληροφορίες. Οι περισσότεροι browsers αυτόματα δέχονται τα cookies, αλλά ο πελάτης έχει συνήθως τη δυνατότητα να ρυθμίσει τον browser του ώστε να τα αποτρέπει. Ακόμα και χωρίς cookie ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιεί τις περισσότερες υπηρεσίες του pharmacyclick.gr.

 

 

4. Εφαρμοστέο δίκαιο

 

Οι παραπάνω Όροι υπόκεινται στο ελληνικό δίκαιο και ερμηνεύονται σύμφωνα με αυτό. Εάν κάποια διάταξη κριθεί άκυρη ή ακυρώσιμη από το αρμόδιο ελληνικό δικαστήριο, παύει να ισχύει, χωρίς αυτό να επηρεάζει την ισχύ των υπολοίπων Όρων. Κάθε διαφορά που ανακύπτει από την χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου ή που αφορά τους παρόντες Όρους υπόκειται στην αρμοδιότητα των καθ’ ύλη αρμόδιων δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.   

 

 

4. Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (GDPR) – Εργαλεία GDPR

 

Η Εταιρεία μας τηρεί απαρέγκλιτα την ισχύουσα νομοθεσία σε σχέση με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των φυσικών προσώπων και εναρμονίζεται με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR).

 

Υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι η Εταιρεία με την επωνυμία Κάτση Μελπομένη Μελίνα – Κωνσταντινίδου Μάρθα – Κάτσης Αλέξανδρος Συστεγασμένα Φαρμακεία ΟΕ,η οποία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, οδός Γρηγορίου Λαμπράκη αρ. 127, ΑΦΜ 999028680, ΔΟΥ ΣΤ’ Θεσσαλονίκης, τηλ: 2310900028, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@pharmacyclick.gr. Για οποιαδήποτε απορία, ερώτημα ή αίτηση το υποκείμενο των δεδομένων μπορεί να επικοινωνήσει στα ανωτέρω στοιχεία επικοινωνίας.

 

Τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία συλλέγονται από εσάς αποκλειστικά και μόνον στο πλαίσιο της διενέργειας συναλλαγών με την Εταιρεία μας και της επικοινωνίας μας με εσάς χρησιμοποιούνται για την ολοκλήρωση και την εν γένει εκτέλεση των παραγγελιών σας, τη διευθέτηση ειδικότερων θεμάτων σε σχέση με την παραγγελία σας, την τιμολόγησή σας, την διευκόλυνση και ασφάλεια των παραδόσεων, την εξυπηρέτηση των αιτημάτων σας καθώς και την αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δελτίου νέων και προσφορών σε σχέση με προϊόντα μας. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από την Εταιρεία κατά το στάδιο της δημιουργίας λογαριασμού ή σε περίπτωση μη δημιουργίας λογαριασμού κατά το στάδιο υποβολής της παραγγελίας είναι τα απολύτως συναφή, πρόσφορα και όχι περισσότερα από αυτά που απαιτούνται για την διενέργεια των αγορών μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Σας γνωρίζουμε ότι, διατηρείτε το νόμιμο δικαίωμα ενημέρωσης σύμφωνα με το άρθρο 11 του νόμου 2472/1997, το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα σας σύμφωνα με το άρθρο 12 του νόμου 2472/1997, καθώς επίσης και το δικαίωμα να προβάλλετε οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία δεδομένων που σας αφορούν σύμφωνα με το άρθρο 13 του νόμου 2472/1997.

 

Η Εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy.

 

Η Εταιρεία μας δεν ανακοινώνει σε κανέναν τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός από τα δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την εκτέλεση της παραγγελίας σας και της σύμβασης εν γένει (μεταφορά κλπ.) από τις συνεργαζόμενες με εμάς εταιρείες. Οι εταιρείες που συνεργάζονται με εμάς για τη λειτουργία και τη συντήρηση του eshop (για την αποθήκευση δεδομένων σε server, την κατασκευή και τεχνική υποστήριξη eshop κλπ) ενδέχεται να λαμβάνουν γνώση των δεδομένων των πελατών μας στο βαθμό που είναι αναγκαίο για την παροχή των εν λόγω υπηρεσιών προς εμάς. Το σύνολο πάντως των δεδομένων σας προστατεύεται και αποτελεί αντικείμενο επεξεργασίας σύμφωνα με τους όρους και τους κανόνες της ελληνικής νομοθεσίας και ιδίως του ν.2472/1997, η δε Εταιρεία μας ακολουθεί απαρέγκλιτα όλους τους κανόνες που θεσπίζονται από το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο. Στο πλαίσιο της ανωτέρω νομοθεσίας, τα στοιχεία που φυλάσσονται από την Εταιρεία μας ή από υπεργολάβο μας, δύνανται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους, στις αρμόδιες αρχές, εισαγγελείς ή σε άλλες διοικητικές υπηρεσίες, σύμφωνα με τους κανόνες και τις διατάξεις που προβλέπει το εκάστοτε κανονιστικό πλαίσιο. Επίσης, το σύνολο των δεδομένων, των στοιχείων και των συναλλαγών σας διέπεται από τις αρχές του απορρήτου των επικοινωνιών (ηλεκτρονικών και μη) και των εμπορικών συναλλαγών και λαμβάνονται εύλογα μέτρα για την προστασία και τη διασφάλιση του απορρήτου αυτών κατά την διαβίβαση ή/και εκτέλεση των συναλλαγών. Το σύνολο των στοιχείων που υποβάλλετε στην Εταιρεία μας διαχειρίζονται αποκλειστικά από ειδικά εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Εταιρείας ή/και των υπεργολάβων μας, που τελεί υπό τον έλεγχο της Εταιρείας και μόνο κατ’ εντολή της. Για τη διεξαγωγή της επεξεργασίας η Εταιρεία επιλέγει πρόσωπα με αντίστοιχα επαγγελματικά προσόντα που παρέχουν επαρκείς εγγυήσεις από πλευράς τεχνικών γνώσεων και προσωπικής ακεραιότητας για την τήρηση του απορρήτου. Επίσης, η Εταιρεία μας δεν προβαίνει σε πράξη πώλησης ή εμπορίας των δεδομένων που συλλέγει από εσάς. Δεδομένου ότι κατά τη δημιουργία λογαριασμού ο χρήστης επιλέγει τον κωδικό που θα χρησιμοποιεί προκειμένου να έχει πρόσβαση σε αυτόν, ο τελευταίος υποχρεούται μην παραχωρεί σε τρίτους τον κωδικό του και να τον αλλάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η Εταιρεία επιφυλάσσεται για κάθε τυχόν ζημία της από υπαίτια παραβίαση των ανωτέρω υποχρεώσεων του χρήστη της ιστοσελίδας της.

 

Τέλος, α) προκειμένου για τη διευθέτηση ειδικότερων ρυθμίσεων της παραγγελίας καθώς και για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας, παρέχετε τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή σας για την αποστολή αυτοματοποιημένων ή προσωποποιημένων ηλεκτρονικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση ή/και στο κινητό τηλέφωνο που μας έχετε γνωστοποιήσει καθώς και τυχόν τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα που μας έχετε γνωστοποιήσει από υπάλληλο-ους της Εταιρείας μας και β) προκειμένου για την παραλαβή των προϊόντων από τον αγοραστή ή τρίτο εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο στην περίπτωση εξόφλησης στο φαρμακείο και παραλαβής από αυτό, παρέχετε τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή σας να σημειώνονται από τον υπάλληλο που παραδίδει τα προϊόντα ορισμένα στοιχεία ταυτοποίησης (ονοματεπώνυμο, αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου και αρχή έκδοσης) για λόγους ασφαλείας των συναλλαγών.