Πολιτική επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε κάποιο ή όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβατε. Ισχύουν ωστόσο ορισμένοι κανόνες:

 

  • Έχετε υποχρέωση να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα επιστροφής προϊόντων που βρίσκεται εδώ για να ζητήσετε Αριθμό Έγκρισης Επιστροφής.
  • Οφείλετε να έχετε στην κατοχή σας το παραστατικό αγοράς που αποδεικνύει τη συναλλαγή (απόδειξη λιανικής πώλησης, τιμολόγιο πώλησης/δελτίο αποστολής).
  • Τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην άρτια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί.

 

Τρόποι επιστροφής προϊόντων

 

  1. Στο φυσικό μας κατάστημα:

Μπορείτε να επισκεφθείτε το φαρμακείο μας, όπου το προσωπικό μας θα ελέγξει την κατάσταση του προϊόντος και θα σας εξυπηρετήσει. Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αντικατάσταση ή αλλαγή του προϊόντος με κάποιο άλλο, συστήνεται να επικοινωνήσετε προηγουμένως με το κατάστημά μας ώστε να επιβεβαιώσετε τη διαθεσιμότητα του νέου προϊόντος.

  1. Αποστολή προϊόντων:

Συμπληρώνετε την ειδική φόρμα επιστροφής προϊόντων η οποία είναι διαθέσιμη εδώ. Συσκευάζετε τα προϊόντα στο κουτί στο οποίο τα παραλάβατε μαζί με το παραστατικό αγοράς και περιμένετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Θα ειδοποιήσουμε τη μεταφορική εταιρεία που συνεργαζόμαστε να παραλάβει το δέμα από το χώρο σας.

 

Επιστροφή χρημάτων

 

Μετά την επιστροφή των προιόντων θα αποζημιωθείτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών με το ποσό που αντιστοιχεί στη συνολική αξία της παραγγελίας σας πλην των εξόδων αποστολής και επιστροφής της αρχικής παραγγελίας, με τα οποία επιβαρυνόμαστε ακόμα και εάν η παραγγελία σας είχε ολοκληρωθεί με δωρεάν μεταφορικά, εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιηθεί  τρόπος παράδοσης διαφορετικός από αυτόν που προσφέρουμε εμείς. Εξαίρεση αποτελεί η επιστροφή μεμονωμένου προϊόντος, μέρους μεγαλύτερης παραγγελίας, στην οποία πιστώνεται μόνο η αξία του προϊόντος. Τα μεταφορικά έξοδα δεν επιβαρύνουν εσάς και επομένως επιστρέφεται ολόκληρη η αξία της αρχικής σας παραγγελίας, μόνο εάν προκύπτει δική μας ευθύνη από παράλειψη ή λάθος. Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής με αυτό της αρχικής συναλλαγής. Σε περίπτωση που προτείνετε διαφορετικό μέσο επιστροφής χρημάτων από αυτό που χρησιμοποιήσατε στην αρχική συναλλαγή, θα επιβαρύνεστε με τυχόν έξοδα, τα οποία θα αφαιρούνται από το προς επιστροφή ποσό. Ειδικά στην περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων με το μέσο που χρησιμοποιήσατε στην αρχική συναλλαγή, επομένως η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε κατόπιν συνεννόησης.

 

 

Σημείωση:

Επιστροφές δε γίνονται δεκτές στα παρακάτω είδη:

α) προϊόντα τα οποία μπορούν να αλλοιωθούν ή λήγουν σύντομα και προϊόντα ψυγείου. (Όλα τα προϊόντα βρεφικού γάλακτος δεν επιστρέφονται),

β) σφραγισμένα προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση,

γ) προϊόντα  που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή σαφώς εξατομικευμένων και  

δ) προϊόντα τα οποία, μετά την παράδοση, λόγω της φύσης τους, είναι αναπόσπαστα αναμεμειγμένα με άλλα στοιχεία.