Τα cookies μας βοηθούν να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, αποδέχεστε την από μέρους μας χρήση των cookies. Περισσότερα

SOLUS V2 ταινίες μέτρησης σακχάρου 50τμχ

-16% SOLUS V2 ταινίες μέτρησης σακχάρου 50τμχ

Στα τεχνολογικά πλεονεκτήματα του μετρητή SOLUS V2 περιλαμβάνεται η προηγμένη τεχνολογία ταινιών. Κατά την ανάπτυξη της δοκιμαστικής ταινίας SOLUS V2 αξιολογήθηκαν 5 στοιχεία: τεχνολογικά επιτεύγματα, δυνατότητες ελέγχου, μέγεθος ταινίας και ευκολία χρήσης.

Τεχνολογικά Επιτεύγματα

Ο μετρητής SOLUS σχεδιάστηκε με τεχνολογία βιοαισθητήρων, η οποία χρησιμοποιεί το ένζυμο οξειδάση της γλυκόζης για να διασπάσει τη γλυκόζη του αίματος. Η ίδια η ταινία περιέχει 4 απαγωγές, ενώ οι περισσότερες ταινίες που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά διαθέτουν μόνο 3 απαγωγές. Πώς σας ωφελεί αυτό; Όσες περισσότερες απαγωγές περιέχει μια δοκιμαστική ταινία γλυκόζης, τόσες περισσότερες πληροφορίες και δεδομένα μπορούν να μεταδοθούν στο μετρητή. Αυτό είναι σημαντικό και παρουσιάζει πλεονεκτήματα ως προς την επίτευξη ενός καλύτερου, ακριβέστερου ελέγχου. Π.χ.: Οι περισσότεροι ομιλούντες μετρητές στην αγορά σήμερα περιέχουν μόνο 3 απαγωγές. Εάν διαθέτετε ή εάν έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν ομιλούντα μετρητή, βασίζεστε πολύ στην ακρίβεια του ηχητικού αποτελέσματος. Δυστυχώς, οι περισσότεροι ομιλούντες μετρητές θα σας δώσουν ένα ΨΕΥΔΩΣ ΧΑΜΗΛΟ αποτέλεσμα εάν δεν έχετε επαρκή ποσότητα αίματος. Το SOLUS V2 είναι τόσο εξελιγμένο που σάς ενημερώνει σε ηχητική μορφή “Insufficient Blood, Please Test Again!” (Ανεπαρκής ποσότητα αίματος, επαναλάβετε τον έλεγχο!). ΔΕΝ θα οδηγήσει σε ΨΕΥΔΩΣ ΧΑΜΗΛΟ αποτέλεσμα, γεγονός που μειώνει τον κίνδυνο νοσηρότητας και θνησιμότητας.

Δράση Περιδίνησης SOLUS

Η δράση περιδίνησης είναι ένα ισχυρό ρεύμα που αντλεί αίμα από το σημείο του ελέγχου και το μεταφέρει γρήγορα στην ταινία. Αυτή η δράση οδηγεί σε ταχύτερα, ακριβέστερα αποτελέσματα και μειώνει τις πιθανότητες σφάλματος. Η ταχεία απορρόφηση του αίματος στη δοκιμαστική ταινία παρέχει τεράστιο όφελος για κάθε άτομο που πάσχει από νευροπάθεια και μπορεί να μειώσει κατά πολύ τον εκνευρισμό που μπορεί να αισθανθεί λόγω της αδυναμίας του να μεταφέρει την κατάλληλη ποσότητα αίματος στη δοκιμαστική ταινία.

Ικανότητες Ελέγχου

Η ταινία φτιάχτηκε έτσι, ώστε να αντλεί αίμα σε πολύ γρήγορο ρυθμό. Όταν η γλυκόζη αντιδρά με τα αντιδραστήρια στις δοκιμαστικές ταινίες, παράγεται ηλεκτρικό ρεύμα, το οποίο είναι ανάλογο με τη συγκέντρωση γλυκόζης στο δείγμα αίματος. Η συγκέντρωση γλυκόζης υπολογίζεται από το μετρητή και το ηλεκτρικό ρεύμα που μετρήθηκε. Κατά την επαφή, η ταινία και ο μετρητής λειτουργούν συνεργατικά, ώστε να σας παρέχουν μια μέτρηση παρόμοια με εκείνη της γλυκόζης αίματος που ανιχνεύεται στο πλάσμα σας.

Μέγεθος

Οι δοκιμαστικές ταινίες SOLUS V2 σχεδιάστηκαν έτσι, ώστε να είναι μεγάλες και εύχρηστες. Γνωρίζαμε ότι πολλοί ασθενείς πάσχουν από διαβητική νευροπάθεια και ότι ο χειρισμός των δοκιμαστικών ταινιών μπορεί να είναι δύσκολος. Η μεγαλύτερη ταινία συντελεί στη μείωση εκνευρισμού που μπορεί να δημιουργηθεί κατά τη διαδικασία του ελέγχου. Η φιάλη ταινιών διαθέτει επίσης μεγάλο στόμιο που διευκολύνει την πρόσβαση στις ταινίες.

Ευκολία Στη Χρήση

Όπως και η μεγάλη οθόνη στο μετρητή SOLUS V2, η ταινία φέρει σαφή σήμανση, ώστε να φαίνεται ποιο άκρο πρέπει να εισάγεται στο μετρητή και ποια πλευρά είναι η πάνω. Αυτά τα χαρακτηριστικά εξαλείφουν τη σύγχυση όταν είναι ώρα για τον έλεγχο.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

ΠΟΝΤΟΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ

Επιβραβεύουμε την εμπιστοσύνη σας και σας χαρίζουμε επιπλέον πόντους ανταμοιβής για κάθε ένα προϊόν ξεχωριστά. Διαβάστε περισσότερα.

  • Προβολές: 550
  • Κατασκευαστής: Eifron
  • Κωδικός Προϊόντος: 386116330508
  • Πόντοι Ανταμοιβής: 153
  • Διαθεσιμότητα: 7
  • 18,30€
  • 15,30€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 14,43€
  • Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 15300
Πρόσφατα άρθρα
Κεχρί: Η αγαπημένη τροφή των καναρινιών είναι superfood

Κεχρί: Η αγαπημένη τροφή των καναρινιών είναι superfood

Αλέξανδρος Κάτσης 26/02/2019 0
 Οι περισσότεροι από εμάς όταν ακούμε «κεχρί» μάς έρχεται στο νου η κλασική ζωοτροφή, που ...
Διαβάστε περισσότερα
Γιατί η γενιά των Millennials κινδυνεύει από πρόωρη φωτογήρανση;

Γιατί η γενιά των Millennials κινδυνεύει από πρόωρη φωτογήρανση;

Αλέξανδρος Κάτσης 06/05/2018 0
 Είναι νέοι. Είναι «μέσα στα πράγματα». Είναι προβεβλημένοι αλλά και… παρεξηγημένοι. Πολλά...
Διαβάστε περισσότερα
Μουρουνέλαιο: Τι προσφέρει και ποιες παθήσεις καταπολεμά

Μουρουνέλαιο: Τι προσφέρει και ποιες παθήσεις καταπολεμά

Αλέξανδρος Κάτσης 07/02/2018 0
 Το μουρουνέλαιο, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, είναι το αιθέριο έλαιο που εξάγεται απ...
Διαβάστε περισσότερα
Τι φταίει και χάνουμε το κολλαγόνο;

Τι φταίει και χάνουμε το κολλαγόνο;

Αλέξανδρος Κάτσης 17/08/2017 0
Ποιος σας κλέβει το κολλαγόνο;Μάθετε ποιοι είναι οι βασικοί κλέφτες του κολλαγόνου και της...
Διαβάστε περισσότερα
Αλήθεια, πότε πρέπει να πάρετε οπωσδήποτε συμπλήρωμα διατροφής;

Αλήθεια, πότε πρέπει να πάρετε οπωσδήποτε συμπλήρωμα διατροφής;

Αλέξανδρος Κάτσης 18/12/2016 0
Ακόμα κι αν τρώτε υγιεινά, μπορεί και πάλι να σας λείπουν βασικά θρεπτικά συστατικά. Δείτε...
Διαβάστε περισσότερα